Mies, tervetuloa.

ystavien-joukko

Tervetuloa

Olemme tavallisia miehiä : ammatinharjoittajia, työntekijöitä, liikemiehiä, maanviljelijöitä, yrittäjiä, kauppiaita, virkamiehiä jne. Kokoonnumme hotelleissa, ravintoloissa, kahviloissa.

Tule mukaan toimimaan aktiivisena miehenä. Haluamme  etsiä tarkoitusta elämällemme ja kasvaa ihmisinä. Tämän päivän arki on täynnä mielenkiintoisia haasteita sekä työ että yksityiselämässä. Järjestämme  kuukausittain tilaisuuksia, jossa käsittelemme ajankohtaisia aiheita ulkopuolisten asiantuntijoiden alusten pohjalta.

STELKin (Suomen Täyden Evankeliumin Liikemiesten Kansainvälinen Veljesliitto Ry) toiminta on tarkoitettu kaiken ikäisille – elämän eri haasteiden keskellä oleville kuten myös liike-elämän menestystä pohtiville – miehille. Olemme kokoontuneet Suomessa jo 1980-luvulta lähtien.

Stelk-kokoontumisten tavoitteena vaihtaa mielipiteitä ja vahvistua sekä rohkaista toisiamme elämään Pyhän Raamatun arvojen mukaisesti. Soit, lähetä viesti ja tule tutustumaan ja ota ystäväsikin mukaan.

Stelk on kristillinen kansainvälinen järjestö, jonka synnystä ja tavoitteista saat hyvän kuvan tilaamalla alla olevan kirjan tai ottamalla rohkeasti yhteyttä!