Maailman onnellisimmat ihmiset.

Ketkä ovat maailman onnellisimmat ihmiset? Nekö, joilla on eniten rahaa, eniten ystäviä, eniten kauneutta, runsaimmin mainetta, vahvimmin terveyttä?

Vastaus, jonka Demos Shakarian antaa tässä kirjassa voi yllättää sinut. Tämä kertomus saa saa Sinut nauramaan ja itkemään. ja se saa sinut pohtimaan omaa elämääsi. Kirja ”Maailman onnellisimmat ihmiset” tarkastelee nimittäin kysymyksiä, jotka askarruttavat tämän päivän ihmistä kaikkialla.

Oletko stressattu? Työskenteletkö paineen alla liikemiehenä tai muussa ammatissa? Meneekö Sinulla hyvin vai koetko elämässäsi vain vastoinkäymisiä? Elämäsi tilanteisiin löydät vastauksen tämä kirjan sivuilta. Se paljastaa Sinulle salaisuuden, joka meidän kaikkien pitäisi tietää. Ja kun kerran tiedämme sen, kuinka meistä tulee maailman onnellisimpia ihmisiä, miksi emme tarttuisi tilaisuuteen.

Ja juuri tämän kirjan haluamme antaa sinulle AIVAN ILMAISEKSI.

__________________


Maailman onnellisimmat ihmiset on yksi maailman eniten luetuimmista kirjoista. Sitä on kustannettu yli 50 eri kielellä.  Kirja kertoo Full Gospel Business Men’s Fellowship International perustajan Demos Shakarianin elämän tarinan.
TILAA TÄSTÄ ILMAINEN KIRJA:MAAILMAN ONNELLISIMMAT IHMISET.

  Etunimi

  Sukunimi

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä